Szolgáltatások

Így dolgozunk mi

Mit kínálunk és hogyan dolgozunk?!Mindenekelőtt kényelmet, megbízhatóságot és szakszerűséget. Díjmentes felmérést Budapesten és környékén

1. Előzetes egyeztetés

Megbeszéljük, hogy milyen elképzelések alakultak már ki a függönyökre és egyéb lakástextíliákra vonatkozóan, vagy vannak-e már egyáltalán elképzelések.

Ha az ügyfél tudja, hogy mely helyiség(ek)be keres függönyt, milyen stílust, színvilágot, kivitelezést preferál, akkor össze tudunk állítani egy kollekciót, amiből válogatni tud a helyszínen.

(Erre az egyeztetésre az ajánlatkérő oldalunk is használható.)

2. Válogatás, felmérés

A  mintákból ezután a lakás fényviszonyai mellett, a meglévő falszínek, esetleg már bútorok között a helyszínen válogathat a vevő, tanácsot adunk, javaslatokat teszünk.

Ezzel egyidejűleg felmérjük és megtervezzük a kiválasztott anyagokból a függönyöket, díszpárnákat, esetleg az ünnepi asztalra kerülő textíliákat és árajánlatot készítünk.

(Bemutatótermünk azonban időpont egyeztetése után bárki előtt nyitva áll, aki mégis a teljes kínálatot szeretné látni.)

3.Gyártás

Ha az árajánlatot elfogadja a partnerünk, indulhat a gyártás, ami 2-4 hetet vesz igénybe általában, a kiválasztott anyagtól, a megrendelt fazontól és az egyéb rendeléseinktől függően.

Ajánlatkérő nyomtatványunkkal egyszerűen kérhet egyedi ajánlatot!

Ajánlatkérés

Kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

Ajánlatkérés